11 януари 2012 г.

Препоръки за използване на сребърна вода с Dr.Silver 101+


Ангина
Изплаква се гърлото в продължение на 3 до 5 минути със сребърна вода с концентрация 15 mg/l.
Гинекологични възпаления
Измива се възпаленото място 3–4 пъти на ден със сребърна вода, а най- добре да се постави компрес със затоплена (30-350 С) сребърна вода с концентрация 30 mg/l.
Натравяне с храна
Три пъти на ден се пие по 100 ml сребърна вода с концентрация 5 mg/l. В случай на остро натравяне, до оказването на лекарска помощ, да се изпие 100ml сребърна вода с концентрация 10 mg/l и се предизвика повръщане, след което на всеки три часа да се пие по 100ml сребърна вода с концентрация 5 mg/l.
Може да се очаква подобрение след около 2-3 часа.
Висока температура
Пие се 50-100ml сребърна вода с концентрация 10 mg/l. Може да се очаква понижение на температурата след няколко часа.
Подобряване на общото здравословно състояние
В продължение на няколко месеца, вместо чешмяна, да се пие сребърна вода с концентрация 0,05 mg/l. След това се прави тримесечна пауза и курсът се повтаря.
Следоперационни възпаления (костни, мускулни и други възпаления, причинени от стафилопневмококови инфекции)
Мястото се измива, подсушава и се прави компрес със затоплена (30-35
0 С) сребърна вода с концентрация 30-35 mg/l за 15-20 минути.
Компресът се прави от 4-5 слоя марля, напоена със сребърна вода.
Настинка
Изплаква се устата със затоплена (30-350С) сребърна вода с концентрация 20 mg/l . През 3 часа се пие по 100 ml сребърна вода с концентрация 0, 15 mg/l. Настинката преминава за 2-3 дни или по-бързо.
Дизентерия
На всеки 4 часа се пие по една лъжица сребърна вода с концентрация 5 mg/l.
Дифтерит
На всеки 4 часа се пие по една лъжица сребърна вода с концентрация 5 mg/l.
Фурункулоза
Компрес със затоплена (30-350 С) сребърна вода с концентрация 35 mg/l.
Екземи, лишеи
Компрес със затоплена (30-350 С) сребърна вода с концентрация 35 mg/l за 40 минути. Лечението продължава до 2 седмици.
Гастрит
Три пъти на ден, 20-30 минути преди ядене се пие по 100ml сребърна вода с концентрация 0,5 – 1,0 mg/l в продължение на две седмици. Болката намалява след няколко дни.
Инфекциозен хепатит
В продължение на 10 дни, 20-30 минути преди ядене, да се пие по 100ml сребърна вода с концентрация 1 mg/l.
Кератит, конюнктивит
Очите се измиват със сребърна вода със стайна температура или се прави компрес с концентрация 20 mg/l.
Възпаления на уши, нос, гърло (възпаления на слуховия канал, средното ухо, фарингит, ларингит, тонзилит, ринит, грипни епидемии)
Изплаква се носа, устата или ушите с топла (30-350 С) сребърна вода с концентрация 20 - 25 mg/l и се прави компрес за 30-35 минути.
Дезифекция на вода с неясен произход
Във водата с неизвестен произход се добавя сребърна вода с концентрация 10 mg/l (50 ml/l). След 4 часа водата е годна за пиене.
Изгаряния
Мястото се измива, подсушава и след това се прави компрес със сребърна вода с концентрация 30 mg/l. Изгарянията се лекуват бързо и не остават белези. Това е един от най-ефективните начини за лекуване на изгаряния.
Парапроктит
Компрес със сребърна вода с концентрация 30 mg/l, два пъти на ден. Гнойта ще се събере върху марлята, раните ще бъдат почистени.
Трихофитоза
Компрес със сребърна вода с концентрация 30 mg/l в продължение на 30-40 минути. Продъжителност на лечението – 3-4 седмици.
Простудни заболявания (включително вирусни)
Да се използва сребърна вода с концентрация 10 - 20 mg/l за:
  • изплакване
  • компреси
  • измиване
Начинът на използване се избира в зависимост от заболяването.
Възпаления на бъбреците
Три пъти дневно се пие по 100ml сребърна вода с концентрация 1 mg/l. Продължителност на лечението – 2-3 седмици.
Розацея
Компрес със топла (30-350 С) сребърна вода с концентрация 30 mg/l в продължение на 30-40 минути. Продължителност на лечението – 3-4 седмици.
Язва
В продължение на 10 дни, 20-30 минути преди хранене, се пие по 100ml сребърна вода с концентрация 5 mg/l. След това, в продължение на 20 дни, 20-30 минути преди ядене се пие сребърна вода с концентрация 1mg/l. Болката изчезва след няколко дни.
Стоматологични заболявания (афти, гингивит, стоматит)
След хранене устата да се изплакне в продължение на 3-5 минути със затоплена (30-350 С) сребърна вода с концентрация 30 mg/l.
Продължителност на лечението – 5-7 дни.
Профилактика при деца
При кашлица се измиват устата и носа със сребърна вода с концентрация 1-2 mg/l. Изпива се 50ml сребърна вода с концентрация 0,15 mg/l. Подобрява се имунната система.
Профилактика срещу вътрешни болести
Три-четири пъти на ден, 20-30 минути преди ядене, се пие по 100ml сребърна вода с концентрация 0,1 – 0,2 mg/l.
Продължителност – 3 месеца
Чревни заболявания
Всеки 4-6 часа се пие по 100ml сребърна вода с концентрация 0,1 mg/l.
Продължителност – 7-10 дни.24

Други приложения на сребърната вода

Дезинфекция при грипни и други епидемии
Да се напръскат с помощта на пулверизатор всички открити повърхности в помещенията – подове, стени, мебели и др. със сребърна вода с концентрация 20 mg/l. За помещение 20 кв.м. е достатъчно 0,5l вода.
Отстраняване на неприятна миризма на краката
След измиване, краката се напръскват със сребърна вода с концентрация 5 mg/l. Краката не се изтриват, а се оставят да изсъхнат. Чорапите също могат да се напръскат от вътрешна страна с помощта на пулверизатор със сребърна вода с концентрация 20 mg/l. След това трябва да бъдат изсушени при стайна температура.
Отстраняване на неприятна миризма под мишниците
След къпане, мишниците се напръскат с помощта на пулверизатор със сребърна вода с концен-трация 20 mg/l. Кожата трябва да изсъхне на въздух.
Обработка на долно бельо, чаршафи и калъфки
В отсека за омекотител на пералнята, налейте 100 ml сребърна вода с концентрация 20 mg/l. Така при последното пране дрехите ще бъдат дезинфекцирани. Сребърна вода със същата концентрация може да се използва и при гладене с парна ютия.
Дезинфекция на хладилник и фризер
След почистване, вътрешните повърхности се напръсква с помощта на пулверизатор със сребърна вода с концентрация 10 mg/l и се оставят да изсъхнат.
Обработка на хранителни продукти
Месо, риба, колбаси и други нетрайни продукти се напръсква с помощта на пулверизатор със сребърна вода с концентрация 20 – 30 mg/l.
Обработка на плодове и зеленчуци
Измийте обилно на течаща вода плодовете и зеленчуците. Отделете тези, които имат следи от загниване и нараняване. Зеленчуците с листа измийте като отделяте листата. Напръскайте ги с помощта на пулверизатор със сребърна вода с концентрация 20 mg/l. След това ги поставете върху домакинска хартия да изсъхнат. Обработените по този начин плодове и зеленчуци ще се съхранят в хладилника за много по-дълго време.
Обработка на плодове за компот
Подберете здрави плодове без загнивания и нараняване. Измийте ги обилно с течаща вода. Подгответе необходимото количество сребърна вода с концентрация 10 mg/l. Потопете плодовете и зеленчуците в сребърната вода за 5 минути. Заливането на плодовете в бурканите да стане със сребърна вода с концентрация 0,5 mg/l.

Източник: Каталог Green Master


Няма коментари:

Публикуване на коментар