4 март 2012 г.

Нови бижута от Pedroni


След като 20 години работи като водещ дизайнер във „фабриката за красота“ Swarovski, Петер Нигрин създава своя дизайнерска компания – Pedroni. Развил до съвършенство безспорния си талант, днес Петер продължава да създава истински шедьоври, голяма част от които постоянно се включват и в колекцията на Swarovski. Създавайки уникални украшения, дизайнерът не отстъпва от най-важния елемент в своето творчество – използването на неповторимите и изящни кристали на световния лидер Swarovski. Съвършеното качество на бижутата с марка Pedroni се допълва от използването на висококачествени покрития от Родий и Злато (18 карата). Наред с неповторимия и пленяващ блясък, това запазва бижутата от окисление, промяна на цвета и гарантира липса на алергични реакции.

Днес Pedroni е немското име на стил, блясък и качество в световната индустрията за красота. Със собствените дизайнерски студия и производство, Pedroni олицетворява съвременните стандарти за завладяваща красота - едно естествено развитие на натрупания опит в Swarovski.

Красивата история на Сваровски започва през 1891г., когато роденият в тогавашната Австро-Унгарска империя, никому неизвестен Даниел Сваровски, създава първата в света машина за електрическо шлифоване на стъкло, получавано по специална, неразгадана и до днес технология. С времето Даниел довел своята технология до съвършенство. Само той познавал тайната на получаване на свръхестествена прозрачност на кристала. Резултатът наистина бил впечатляващ – блестящи, изящни и приличащи на истински диаманти кристали, по които Коко Шанел и Диор полудели, а ювелирните къщи от Париж до Санкт-Петербург били във възторг от шедьоврите на беспорния талант.

Тази красива история продължава и до днес, когато Swarovski е всепризнат символ на красота, стил и блясък.

Колекцията Pedroni съчетава изящната красота на неповторимите кристали Swarovski и дизайнерския гений на Петер Нигрен. Потопете се в блясъка на истинската красота, разкрит специално за вас от Swarovski и Pedroni.

Тези уникални бижута ще намерите в онлайн магазина.

Няма коментари:

Публикуване на коментар