3 септември 2012 г.

Нови продукти и септемврийски намаления

От средата на септември Грийн Мастер  пуска в продажба фантастичната серия Vom Pullach Hof на немската компания STOLZ – 30 внимателно подбрани продукта за лице и тяло с висока биологична активност и бърз ефект на по-ниски цени от тези в Германия.

От септември в каталога е и уникална серия екологични кърпи за почистване, произведени по най-съвременна технология от водеща южнокорейска компания и с най-тънкото ултра-микрофибърно влакно в света – 0,1 и 0,2 дение, на неподозирано ниски цени. Наред с това е обогатена колекцията бамбукови кърпи, с което нашият принос към околната среда ще стане още по-значим.


При покупка през септември на екологични кърпи за почистване (всички предлагани видове – нови и досега предлагани), имате право да закупите с 50% отстъпка Комплект универсални гъбки за дома Sponge Set Premium (5 бр.).


След отличния старт на шампоаните Mariage, към серията са добавени и 4 атрактивни душ-гела Gracija без парабени от същия производител – полската компания Miraculum!

Новите продуктите ще бъдат налични след 15.09. Може да се заявяват предварително, като ще бъдат изпълнявани след тази дата.

Всеки, който закупи един от трите продукта: квадратен тиган с капачка дозатор, квадратен барбекю тиган с два улея или дълбок тиган 28см има право да закупи втори продукт по избор с 50% отстъпка.

При покупка на кана за пречистване на вода през септември, можете да закупите филтриращ елемент с 50% отстъпка. Филтриращият елемент закупен с отстъпка може да бъде само от видовете без магнезий!

SHUYA – купете Ежедневни или Нощни дамски превръзки - на цената на един брой, получавате два.  Десислава Стефанова


Няма коментари:

Публикуване на коментар