3 юни 2013 г.

Liquid Crystal Bio Technology 7D

Нова революция в козметиката и грижата за кожата:
Синергия между природата и най-новите технологии!

Новата козметична серия за лицеLiquid Crystal Bio Technology 7D (био технология на течните кристали 7Д) - е предназначена да задоволи все по-нарастващите изисквания на жените към ефективна козметика с анти-ейдж ефект. Формулите на всички продукти в тази нова серия са на основата на едно от последните постижения на модерните технологии – уникалните течни кристали. За разлика от традиционните кремове, тези на основата на течни кристали могат да се нарекат перфектни, защото тяхната структура е създадена като отражение на структурата на кожата и е в съответствие с нейната физиология.
Сравнение на структурата
Основата от течни кристали съдържа напълно съвместими с кожата мембранни липиди, които поддържат естествената й липидна бариера, осигурявайки й дълготрайна хидратация и постепенно освобождаване на активните съставки.

Liquid Crystal Bio Technology 7D – био технология на течните кристали 7Д - е първата подобна серия на световния пазар и е патент на компанията Bielenda, Poland.

Liquid Crystal Bio Technology 7D е цялостна високотехнологична линия козметика, създадена за борба с бръчките и предназначена да отговоря на нуждите на кожата на жените в различни възрасти (30 +, 40 +, 50 +). Това я прави много подходяща за три различни поколения жени.

Модерната и ефективна формула включва активни съставки, избрани в съответствие с нуждите на кожата на всеки етап от живота. Всички продукти съдържат:
 • Био хиалуронова киселина – бързо и лесно прониква в кожата, активира фибробластите, които отделят колаген и еластин – двата ключови протеина за здравата и красива кожа. Има силно хидратиращо действие и играе съществена роля в заглаждането на бръчките и забавянето на процесите на стареене – поддържа кожата стегната и гладка.
 • Патентован екстракт от стволови клетки на арган – Argan Phyto Cell Tec ® - иновативен компонент на новото поколение козметични продукти, използван досега само в професионалната козметика. Подпомага възстановяването на стволовите клетки на кожата и стимулира производството на нови клетки.
Според нуждите на кожата в различните възрасти, отделните продукти имат различни допълнителни активни съставки, като биoмиметични пептиди, био калций, био колаген, серамиди, витамини, коензим Q10 и различни масла от арган, карите (шеа), маслина и много други. Всички продукти не съдържат парабени, изкуствени оцветители, парафинни масла, PEG.


BIO 7D - модерната и ефективна формула - се бори със седем симптома на остаряването на кожата, за които има проведени дерматологични тестове на кожата на различни групи жени, използвали продуктите в период от няколко седмици, като средната ефективност е повече от 85%.

Изключително добра поносимост от кожата – дори и най-чувствителната кожа приема добре продуктите от серията. Те осигуряват 24-часова хидратация на кожата.

Дневните и нощните кремове са в стъклени бурканчета, а външната опаковка на всички продукти е направена според най-новите маркетингови изисквания за информираност и разпознаваемост на марката.

Серията 30+ - Есенция на младостта - включва следните продукти: 
Продуктите от серията съдържат следните активни съставки:


Био хиалуронова киселина – бързо и лесно прониква в кожата, активира фибробластите, които отделят колаген и еластин – двата ключови протеина за здрава и красива кожа. Има силно хидратиращо действие и играе съществена роля в заглаждането на бръчките и забавянето на процесите на стареене – поддържа кожата стегната и гладка.

Патентован екстракт от стволови клетки на арган – Argan Phyto Cell Tec ® - иновативен компонент на новото поколение козметични продукти, използван досега само в професионалната козметика. Подпомага възстановяването на стволовите клетки на кожата и стимулира производството на нови клетки.

Патентован комплекс Kombuchka® - известен като "еликсир на дълголетието" - изглажда, укрепва, подобрява тонуса на  кожата, добавя блясък.

ANTIOX - мощен антиоксидант, който предпазва кожата от преждевременно стареене.

Витамин B3 - изравнява тена на кожата при следи, причинени от акне; ефективно матира прекалено мазната кожа, стеснява и намалява порите.
SPF 10 – съдържа се в кремовете за дневна употреба - предпазва кожата от фотостареене.Серията 40+ - Колагеново подмладяване - включва следните продукти: 
 • Регенериращ мицеларен разтвор BIO 7D 40+ за почистване на грим 3 в 1
 • Стягащ дневен крем BIO 7D 40+ против бръчки
 • Стягащ нощен крем-концентрат BIO 7D 40+ против бръчки
 • Стягащ крем за кожатата около очите BIO 7D 40+ против бръчки
 • Стягаща маска BIO 7D 40+ против бръчки
Продуктите от серията съдържат следните активни съставки:


Био хиалуронова киселина – бързо и лесно прониква в кожата, активира фибробластите, които отделят колаген и еластин – двата ключови протеина за здрава и красива кожа. Има силно хидратиращо действие и играе съществена роля в заглаждането на бръчките и забавянето на процесите на стареене – поддържа кожата стегната и гладка.

Патентован екстракт от стволови клетки на арган – Argan Phyto Cell Tec ® - иновативен компонент на новото поколение козметични продукти, използван досега само в професионалната козметика. Подпомага възстановяването на стволовите клетки на кожата и стимулира производството на нови клетки.

Био колаген – отговаря за гъвкавостта и еластичността на кожата, помага за изглаждането на бръчките. Видимо стяга и оформя  овала на лицето.


Стабилен витамин С – антиоксидант, който се освобождава постепенно, така че има дълготраен ефект върху кожата. Забавя процесите на стареене, укрепва кожата, добавя блясък, намалява и забавя обезцветяването. 


Коензим Q10 - за да се редуцират бръчките и предотврати появата на нови, кожата се нуждае от постоянна регенерация в дълбоките й слоеве. За целта тя има нужда от много енергия. С възрастта кожата губи способността си да произвежда необходимото количество енергия сама. Коензим Q10 я подпомага, като неутрализира свободните радикали и ускорява регенерацията на тъканите, стимулира кожата да се поднови, ефективно намалява бръчките и предотвратява образуването на нови.

SPF 10 – съдържа се в кремовете за дневна употреба - предпазва кожата от фотостареене.Серията 50+ - Ефективен лифтинг - включва следните продукти: 

 • Ревитализиращо мляко BIO 7D 50+ за почистване на грим 3 в 1
 • Лифтинг дневен крем BIO 7D 50+ против бръчки
 • Регенериращ нощен крем-концентрат BIO 7D 50+ против бръчки
 • Лифтинг крем за кожата около очите BIO 7D 50+ против бръчки
 • Лифтинг маска BIO 7D 50+ против бръчки

Продуктите от серията съдържат следните активни съставки:

Био хиалуронова киселина – бързо и лесно прониква в кожата, активира фибробластите, които отделят колаген и еластин – двата ключови протеина за здрава и красива кожа. Има силно хидратиращо действие и играе съществена роля в заглаждането на бръчките и забавянето на процесите на стареене – поддържа кожата стегната и гладка.

Патентован екстракт от стволови клетки на арган – Argan Phyto Cell Tec ® - иновативен компонент на новото поколение козметични продукти, използван досега само в професионалната козметика. Подпомага възстановяването на стволовите клетки на кожата и стимулира производството на нови клетки.

Био калций – стяга и тонизира кожата, активно стимулира регенерацията на клетките, подобрява плътността и структурата й.

Витамини A + E - наречени «витамини на младостта» - ефективно предпазват кожата от стареене. Стимулират клетките да произвеждат колаген, намаляват повърхностните бръчки и потискат образуването на нови. Подпомагат регенерирането, хидратират, изглаждат, омекотяват и подобряват еластичността и стегнатостта на кожата. 

Про-ретинол - ефективно предотвратява стареенето на кожата, намалява бръчките, регенерира кожата, изсветлява белези от пъпки и петна.
SPF 10 – съдържа се в кремовете за дневна употреба - предпазва кожата от фотостареене.


Няма коментари:

Публикуване на коментар