18 септември 2013 г.

I love fashion

капсули + парфюм за идеална фигура

I love fashionСъстав на капсулите: Sinetrol®Xpur (екстракт от плодове на червен портокал, грейпфрут, портокали гуарана) и хром.

„I love fashion“® е модерна формула за идеална фигура. Съчетанието на активните вещества, подпомага за естественото поддържане на телесното тегло и оформяне на идеална фигура в проблемните зони (ханш, бедра, талия и корем). 

Допринася за ускоряване на метаболитните процеси и подпомага за поддържане на нормалните количества на телесни мазнини.


I love fashionПарфюмната композиция на „I love fashion” е специално разработена във Франция.

Преобладаващите връхни, средни и базови нотки са аромати на шоколад, ванилия, карамел, мед, захарен памук, канела, малина, боровинка, пъпеш, банан, праскова, ябълка, мандарина, портокали др.

Всички тези сладки аромати и особено шоколада и ванилията предизвикват повишаване на настроението и чувството на задоволство, подпомага за снижаване нивата на тревога и стрес и допринасят за волевото контролиране на апетита.

Стандартна цена на две опаковки „I love fashion“ капсули +  парфюм за идеална фигура – 37.80 лв.

Само до края на месеца при закупуване на промоционален пакет от две опаковки „I love fashion“ капсули + парфюм само за 26.00 лв. получавате напълно безплатно и Моделиращ 4D серум за стягане на бюста с екстракт от магнолия и кашмир на стойност – 9.50 лв.

I love fashion

Моделиращият 4D серум за стягане на бюста има иновативна формула, разработена специално за оформяне и стягане на бюста. Комбинацията от добре подбрани растителни екстракти, пряко въздейства върху съединителната тъкан, като премахва основните фактори, които са причина за загуба на еластичността на кожата. 

Природният бетаин предпазва клетъчните мембрани и стимулира синтеза на колаген, който е пряко свързан с еластичността на кожата. Кашмирените протеини, гарантират по-дълбоко овлажняване, изключителна здравина и идеална гладкост на кожата. Екстрактът от магнолия има отпускащо и успокояващо, анти-стрес действие.


Няма коментари:

Публикуване на коментар