17 октомври 2013 г.

Иновативна паста за зъби

Dr.Silver
Aloe vera | Silver | Himalayan Salt

Пълноценната грижа за устната кухина е необходима за здравето, красотата и успеха. Здравите зъби и нормалната микрофлора на устната кухина играят важна роля за функционирането на целия стомашно-чревен тракт. Здравите зъби и свежия дъх са нужни и за високото самочувствие, и за добрата комуникация с околните.

История на четката и пастата за зъби

първата четка за зъби
Първите приспособления за почистване на зъби датират от 3500 – 3000 г.пр.н.е. Вавилонци и египтяни правели своеобразни четки за зъби, като протривали един от краищата на някоя клонка. Първата четка за зъби била направена от четина на прасе и закрепена за кост или бамбукова дръжка.

четка за зъби
Разработването на съвременната четка за зъби започва след създаването на найлона от Дюпон през 30-те години на ХХ век. В първите смеси за почистване на зъбите слагали кори от дърво, черупки от яйца, прах от биволски копита и листа от растения.

Първите „модерни пасти за зъби“ били създадени през ХIХ век. Те съдържали сапун и тебешир. Хората винаги са изпитвали необходимост да почистят зъбите си:
  • да премахнат остатъците от храна,
  • да предпазят венците и лигавицата от възпаления,
  • да имат свеж дъх,
  • да имат бели зъби.
Според Световната Здравна Организация 96% от хората страдат от заболявания на венците и зъбите. Една от основните причини за проблемите в устната кухина е зъбната плака. Зъбната плака, наричана още зъбен налеп, е много тънка, пихтиеста ципа, която покрива зъбите през по-голямата част от денонощието. Състои се от остатъци от храна, микроорганизми, олющени епителни клетки от устната лигавица, слюнка и др.


Иновативната паста за зъби
Dr.Silver
 Алое вера | Сребърни йони | Хималайска сол

След продължителни изследвания имаме удоволствието да сме първите в света, които създават и представят иновативна формула на паста за зъби, която съчетава ползотворните ефекти на гелът от алое вера, сребърните йони и хималайската сол.

Действие на активните съставки

алое вера
Алое вера
Както днес е вече известно, освен витамините, минералите, ензимите и незаменимите аминокиселини, растителната сърцевина на алое вера съдържа много други активни вещества, като полизахариди, хризофанова киселина, етерични масла и много ензими.  Алое вера активира регенеративните процеси и успокоява раздразнената, чувствителна кожа.

Екстрактът от алое вера в пастата за зъби Dr.Silver се добива от вътрешния сок на пресни растения алое – Aloe Vera Barbadensis miller. Алое Вера има противовъзпалително, регенеративно и освежаващо действие върху венците, гърлото и лигавицата на устната кухина. 

сребърни йони
Сребърни йони
Колоидното сребро е надеждна защита срещу повече от 650 вида болестотворни вируси и бактерии, гъбички и паразити, от които страдат 1/3 от всички хора на Земята. Среброто е най-мощният естествен антибиотик, който унищожава вируси и бактерии.

Уникалната сила на сребърните йони  в пастата за зъби Dr.Silver се изразява в антибактериалното и регенеративно действие. Отстранява вредните микроорганизми в устната кухина, премахва лошия дъх и съдейства за профилактика на зъбния камък.

хималайска кристална сол
Хималайска сол
Хималайската кристална сол се е образувала преди 250 милиона години и съдържа 84 микроелемента в същата пропорция като в клетъчната течност и кръвната плазма при човека. Тази сол е напълно естествена и е на възраст стотици милиони години. В древността са я наричали кралска сол, защото само членовете на кралското семейство можели да си я позволят.

Хималайската сол предпазва устната кухина от ранички, прави зъбите по-здрави и защитава венците от възпаления. Освен това, реминерализира зъбният емайл, предпазва от кариес, освежава дъха и има избелващо действие.

Иновативната паста за зъби
Dr.Silver
 Алое вера | Сребърни йони | Хималайска сол
Има изключително освежаващ вкус на сладка мента с лек солен акцент.

Начин на употреба

паста за зъби  dr.Silver
Пастата за зъби Dr.Silver е подходяща за цялото семейство.

Стоматолозите препоръчват миенето на зъбите да е поне 2 пъти на ден. Идеалният вариант е зъбите и венците да се мият след всяко хранене. Процедурата по поддържане на хигиената на устната кухина би трябвало да не е по-кратка от 2-3 минути.

Четката за зъби трябва да се сменя на 2-3 седмици, а след прекарано заболяване – веднага. Четките за зъби не трябва да се съхраняват в тоалетната поради опасност от натрупване на акари и микроорганизми между космите им. Уникалната паста за зъби Dr.Silver има свойството да дезинфекцира и Вашата четка благодарение на сребърните йони!

13 важни причини да изберете пастата за зъби Dr.Silver
1. Противовъзпалително и заздравяващо венците действие.
2. Неутрализиране на киселините в плаките.
3. Освежаване на дъха.
4. Почистване и дезинфекциране на устната кухина.
5. Избелване на зъбите.
6. Създаване на дълготраен защитен слой.
7. Реминерализиране на зъбния емайл.
8. Дезинфекциране на четката за зъби.
9. Първата в света с този уникален състав.
10. Със свеж вкус на сладка мента.
11. Икономична употреба.
12. Не съдържа флуор.
13. Атрактивна цена - само 5.00 лв.

Няма коментари:

Публикуване на коментар