20 октомври 2013 г.

Сподели, за да помогнеш!

Скъпи приятели,
до края на 2013г, Green Master обявява мащабна акция за събиране на отзиви и споделени впечатления от употреба на продукти, предлагани от Компанията.

Всеки потребител на наши продукти, който изпрати отзив за резултат от употреба на някой продукт, ще получава специална награда и публикация в интернет на www.green-master.eu. За всеки отзив, изпратен до 31.10.2013 г., изпратилият го ще получи Унгвент с чаено дърво на Eimermaher - 30ml. Всеки месец, ще бъдат теглени и 30 допълнителни награди за изпратилите отзиви или споделен опит.

Изпращайте отзивите единствено и само на електронна поща: spodeleno@green-master.eu

Задължително е за получаване на награда и участие в томболата при изпращане на отзив да посочите:
Имена,
Град,
Телефон за връзка,
VIP № (ако има такъв).

Моля, не изпращайте отзиви от типа:.
...............ползвах..............еди какво си и съм много доволна............

Целта е да има конкретна информация, която да бъде от полза за всички нас, а не просто да раздадем хиляди подаръци.

Екипът на Green Master


3 коментара:

 1. Привет на целият екип!Аз съм от Стара Загора.През лятото краката започнаха много да ме болят.След посещение при доктор ми казаха,че имам разширени вени и ми изписаха лекарства,но след като мина курса на лечение отново се появиха старите болки-тогава си закупих от един ваш представител таблетките Активен и в комбинация от крем Конски гел балсам с алпийски билките чуставам много по добре.Отоците спряха и ми е по леко.Ползвала съм и пастата с хималайска сол и сребърни йони и кървенето от венците ми спря,а зъбите ми се избелиха.Благодаря Ви!

  ОтговорИзтриване
 2. Привет на целият екип!Аз съм от Стара Загора.През лятото краката започнаха много да ме болят.След посещение при доктор ми казаха,че имам разширени вени и ми изписаха лекарства,но след като мина курса на лечение отново се появиха старите болки-тогава си закупих от един ваш представител таблетките Активен и в комбинация от крем Конски гел балсам с алпийски билките чуставам много по добре.Отоците спряха и ми е по леко.Ползвала съм и пастата с хималайска сол и сребърни йони и кървенето от венците ми спря,а зъбите ми се избелиха.Благодаря Ви!

  ОтговорИзтриване
 3. Здравейте, благодаря за споделения опит.
  За да получите обещания подарък, трябва да изпращате отзивите си на spodeleno@green-master.eu. Не забравяйте да напишете името и адреса си.

  ОтговорИзтриване