9 януари 2014 г.

Urban Behaviour Parfums

Premium Collection For Men and Women 

Ароматите на доброто самочувствие – перфектният градски избор!

Парфюмът е не само удоволствие за сетивата. Той е послание, начин на изразяване – чрез него жената и мъжът подсказват на външния свят своята същност, предпочитанията си, своите тайни желания. 

Той ни помага да се изразим, да се утвърдим, да съблазняваме. Това, което всеки от нас повече или по-малко търси в един парфюм, е това, което най-много ни кара да приличаме на самите себе си и ни отличава от останалите. 

Серията мъжки и женски парфюми Urban Behaviour Premium Collection е създадена от екип от най-добрите френски парфюмеристи. Лабораториите, в които са подбрани парфюмните композиции се намират в „Световната столица на парфюмите“ – френския град Грас. 

Колекцията Urban Behaviour въплатява духа на динамичния (градски) начин на живот. Тя е създадена за хората, които имат забързано ежедневие, но същевременно искат да се чувстват добре и да създават силно впечатление. Доброто самочувствие е важно както в работната обстановка, така и в личния живот! 

Колекцията Urban Behaviour е създадена с изискване да предоставя 12-часово действие на парфюмните си композиции. Тя е представена в специално разработен атрактивен дизайн и достига до вас с изключително високо качество и атрактивни цени

Парфюмните композиции на Urban Behaviour Premium Collection са с висока концентрация на парфюмното масло, обезпечаващо 12-часовото действие: 
  • Женска серия – 22 % (parfum)
  • Мъжка серия – 18 % (eau de parfum)
Парфюмните аромати се описват с музикална метафора като три набора от „парфюмни ноти“, което хармонира с „акордите“ на парфюма. „Нотките“ се развиват с течение на времето, като първото впечатление за Вашия аромат дават „връхните нотки“, водещи до „сърдечните нотки“, преливащи постепенно в „базисните нотки“. Информация за нотките на всеки един от парфюмите в колекцията можете да получите от следния списък.

В колекцията, представена от Green Master, всеки може да открие поне 4 аромата за себе си – за различните ситуации и настроения в живота – в работата, на парти, у дома, на разходка и много други! 

Потопете се в невероятното очарование на специално подбраните аромати: 
  • бъдете ексцентрични, но и стилни,
  •  бъдете различни, но и в крак с модата,
  •  бъдете нежни, но и чувствени,
  •  бъдете ярки, но и тайнствени!


Няма коментари:

Публикуване на коментар