19 май 2014 г.

LIZAS – GERMANYНова модна колекция от елегантни бижутаНемският град Хановер днес с право може да се счита за световна бижутерийна столица. В момента там са разположени главните офиси, а също така и производствените мощности на много популярни производители на украшения. Сред тези производители е и нашият партньор LIZAS.

Компанията е основана през 2007 година и от тогава дизайнерите непрестанно търсят нови и свежи вдъхновения за широката си гама бижута и модни аксесоари. В най-новите колекции младият и динамичен екип обединява елегантност, блясък и дискретност. Тук със сигурност ще намерите богат избор от фини ръчно изработени бижута за всяко облекло и за всеки повод. LIZAS е водеща европейска компания в областта на модерните бижута с достъпни за клиента цени!

Всички продукти са с отлично качество и са базирани на комбинация от малки и големи елементи, като се използват матови и блестящи повърхности, прости форми и сложни съединения с преплитане. 

Голяма част от гривните са изработени от висококачествена италианска кожа напа и модерен обков от неръждаема стомана, магнитните закопчалки са изключително гъвкави и здрави.

Всички материали са без съдържание на никел и са антиалергични. Основен материал, който се използва в бижутата е неръждаема стомана, в много стилове и цветове на среброто, златото и Rose gold.

Бижутата и аксесоарите от Rose gold са изключително модерни през този сезон. Розовият оттенък се съчетава изключително лесно с всякакви други комбинации бижута.

LIZAS – За ценители и почитатели!

Източник каталог Green Master

Няма коментари:

Публикуване на коментар