11 август 2014 г.

Магнитотерапия

От днес до петък, 15 август, са намалени с 20% всички гривни и колиета от серията Victoria Bell's и магнитна наколенка Dr. Nature.

Стремежът на човека към здраве и красота води към създаването на много продукти, в които тези две идеи се допълват и съществуват заедно, може би като доказателство, че красотата има смисъл само тогава, когато човек е здрав. Магнитната бижутерия е един от най-добрите начини за обединяване на естествения стремеж на човек за по-добро здраве и исконния стремеж към красота.

Грийн Мастер предлага цяла гама висококачествени магнитни украшения – гривни, обеци, колиета, магнитни украшения, които имат доказано действие като високо ефективни средства за индивидуална и продължителна магнитотерапия.

При избор на продукт, често се поставя въпросът, къде е най-добре да се носи магнитно украшение. Изследванията правени от различни медицински екипи показват, че най-доброто място за носене на магнитни украшения е китката на ръката. От тази зона до сърцето и обратно
един еритроцит изминава за около 1 минута. Затова носенето на магнитни гривни дава максимален резултат при ежедневна профилактика на различни заболявания.

С оглед ефективността на магнитните украшения, другите важни зони са гърдите – зоната около тимусната жлеза и ушните миди. Именно затова – колиета, обеци, висулки – също намират достатъчно широко приложение.


2 коментара:

  1. Днес все повече хора започват да се занимават с направата на гривни,които да действат добре на тялото на човека.радвам се че тук пишете за тези магнитни гривни.Лично аз не съм добре запозчанта. Но като цяло бижутата могат да бъдат изработени от различни материали както благодорни и полублагородни метали, скъпоценни, полускъпоценни и изкуствени камъни, дърво, мидени черупки, корали, синтетични материали. Широко използвани при изработката на бижута са скъпоценните камъни, благородните метали, мънистата и черупките от различни животни. Именно с тях се рекламира едно здраве ако се носи дадена гривна.Очакваме да качите малко повече снимки от вашите модели.

    ОтговорИзтриване
  2. Всички модели, предлагани в каталога на Грийн Мастер, може да намерите в магазина: http://greenmasterspot.com/store

    ОтговорИзтриване