23 май 2015 г.

Царски билки

Здраве и енергия със силата на българските билки!

Истинската доза здраве, по оригинална рецепта на маг. фарм. Никола Мангалджиев! С уникалната сила на българския Златен корен, който е основен компонент в серията Царски билки

Човешкият организъм представлява уникална саморегулираща се система, която при правилно подпомагане може да се възстанови от почти всички заболявания и здравословни отклонения.

Едни от най-важните градивни елементи за поддържане на човешкото здраве се доставят с хранителните продукти. В последните години биологичните качества на храната непрекъснато намаляват. Съвременната храна е бедна на витамини, микроелементи, аминокиселини, ензими и други биологично активни компоненти с природен произход, поради което организмът ни все по-трудно успява да съхрани и възстанови собственото си здраве. 

Наред с това в храната се съдържат огромно количество чужди за организма вещества - оцветители, емулгатори, консерванти, стабилизатори, подсладители и други изкуствени химически вещества, което допълнително нарушава обменните процеси, затлачва с шлаки и токсини организма и затруднява самовъзстановителните му способности. 

Царските билки са източник на богата палитра биологично активни компоненти – микроелементи, витамини, аминокиселини, биологично активни органични вещества с природен произход, които представляват мощна подкрепа за активиране на собствените регенеративни способности на организма, като наред с това неутрализират вредните вещества, които го затлачват. 

С Царски билки Rhodiola&Ginkgo complex ще почувствате мощното природно действие на специално създадения биологичн-активен комплекс от Златен Корен (Rhodiola Rosea) и Гинко Билоба (Ginkgo Biloba), който заедно с други лечебни растения е вложен в пчелен мед за подобряване на усвояването от организма, биологичната сила и действие на продуктите. Освен това във всяка билка се съдържа комплекс от специфично действащи лечебни растения, в зависимост от основното предназначение на продукта и необходимостта от подобряване функциите на определени органи и системи.Няма коментари:

Публикуване на коментар