1 август 2015 г.

Skin Clinic Professional (SCP)

Подмладяваща революция!

Skin Clinic Professional е най-новата серия на Bielenda, която подмладява Вашата кожа с 10 години!

Skin Clinic Professional е модерна линия от професионална, високо концентрирана мезо анти-ейдж козметика за грижа за лицето. 

Серията е с високи показатели за ефикасност на иновативните, специално разработени рецепти, вдъхновени от естетичната медицина, с висока концентрация на активни съставки, използвани в професионалните салони за красота. 

Революционната Skin Clinic Professional – действие и ефекти: Мезо хидратиращата терапия е подходяща за всички типове кожа, включително суха, дехидратирана и чувствителна кожа, като ефективно повишава качеството на кожата - подобрява стегнатостта, еластичността, хидратацията, текстурата и цвета. 

Тя ефективно потиска появата на бръчки, подпомага бързото оздравяване на кожата след естетични или медицински процедури, като я изглажда перфектно и й придава блясък. 

Силно концентрираните серум, крем и маска съдържат максималната доза концентрат от 100% хиалуронова киселина - един от най-мощните овлажняващи агенти, предоставяща изключително мощна и дълготрайна хидратация на кожата, предотвратяваща образуването на бръчки и ефективно успокояваща кожата след естетични процедури. 

Биомиметичните пептиди стимулират производството на нов колаген, съживяването и подмладяването на кожата, като по този начин се възстановява присъщата структура на лицето и се предотвратява увисването. 

Млечната киселина ефективно овлажнява кожата и нормализира процеса на ексфолиация. Той стимулира производството на серамиди, липсата на които причинява бръчки или бързо остаряване на кожата. Поддържа нейното нормално pH. 

Ефектът от мезо хидратиращата терапия е по-млад вид на кожата - видимо хидратирана, добре опъната, гладка, стегната, сияйна, кадифена на допир - просто по-красива. Сухата и чувствителна кожа става по-здрава и спокойна, а дразненето е намалено.

Следните характеристики правят продуктите от серията уникални: 
  • висока биосъвместимост с кожата 
  • високо качеството на съставките
  • висока ефективност
  • бързо усвояване
  • бърз ефект
  • нежна текстура
  • подходящи са за всеки тип кожа.
Серията включва следните продукти: 


Няма коментари:

Публикуване на коментар