27 септември 2015 г.

Терапевтична серия продукти за спалня

За здрав и регенериращ сън! Без алергии и болка! 

С уникалната австралийска мериносова вълна WOOLMARK, магнити и геопатогенна защита


Всеки човек прекарва 1/3 от живота си в сън, чието качество е от особено значение за общото здравословно състояние и тонус. Нарушеният сън може да породи редица проблеми като нервност, отпадналост, хронична умора, депресивни състояния, проблеми с нервната, ендокринната система и др. Некачествените и неудобни матраци от своя страна могат да станат причина за проблеми на опорно-двигателния апарат и нервната система, а спалното бельо и завивки често са източник или благоприятстват развитието на алергии и проблеми с дихателната система и кожата. 

С уникалните продукти Green Master Line, Вие ще превърнете съня в истински релакс, след който организмът ще е отпочинал, а силите възстановени. Ефективно и трайно ще се подобри състоянието на нервната система, опорно-двигателния апарат, самочувствието, кондицията и работоспособността. И всичко това благодарение на комплексното решение с използване на висококачествена мериносова вълна, магнитно поле и карбонова мрежа в серията Green Master Line.

В основата на серията е свръхтънкото влакно от мериносова вълна с марката WOOLMARK – световен стандарт за качество, благодарение на което се подобрява съня, гарантира се високоефективна термоизолация и подобряване на здравословното състояние. В продуктите с магнитно поле се добавя допълнителен здравословен ефект, подобрява се кръвообращението, обмяната на веществата, възстановяването по време на сън и състоянието на опорно-двигателната система. Карбоновата мрежа в някои от продуктите защитава тялото от геопатогенните зони и вредното излъчване на електромагнитни емисии, които нарушават енергийния баланс на организма, предизвикват постоянна умора и изтощение.

Основни ефекти на продуктите от мериносова вълна WOOLMARK: 
  • Мекото одеяло или матрак от мериносова вълна подобряват съня и успокояват организма. 
  • Мериносовото влакно поглъща влага повече от 1/3 от собственото си тегло, благодарение на което гарантира перфектна „суха“ топлина и предпазва тялото от влага, което подпомага при болки в гърба, артрит, ревматизъм, радикулит, простудни заболявания. 
  • Уникалният строеж на влакното гарантира идеална топлоизолация (термостатик), като реализира чудесната си способност на „дишащ материал“. 
  • Гарантират здравословен ефект – подпомагат организма при грип, простудни и белодробни заболявания, болки в кръста, гръбнака, ставите. 
  • Мериносовите продукти имат уникалното качество да се самоочистват благодарение на специфичната си структура – сърцевината на влакното се състои от два типа клетки – при повишена влажност възниква естествен процес на триене между тях, което води до самоочистване. Затова не е нужно да се перат, а при леко влажно време е достатъчно да се проветряват. 
  • Удивителна устойчивост на замърсяване – еластичната (пружинна) структура на влакното отблъсква чужди частици, в резултат на което то лесно се изчиства само с изтръскване. 
  • Съдържащите се във влакното серицин и ланолин гарантират антимикробното му действие. 
  • Действат антиалергично и антистатично. 
  • Неутрализират токсичните вещества, съдържащи се в потта.

 Десислава Стефанова

Няма коментари:

Публикуване на коментар