26 ноември 2016 г.

Magnetix

Magnetix Wellness е международна компания, базирана във Франкфурт, Германия и оперираща в 14 държави. От 1999г. насам, Magnetix Wellness успешно съчетават дизайнерски бижута със силата на магнитите. Компанията е специализиранa изцяло в производството на магнитна бижутерия, като за произведените продукти се използват само неодимови магнити и сила на магнитно поле най-малко 1200 гауса, познати като едни от най-силните и трайни в света. За немската компания работят международни екипи от дизайнери, а ентусиазираните клиенти са над 10 милиона. 

Продуктите от серията „Power Hearts” са изключително популярни сред хората изложени на стрес в ежедневието. Оригиналните Power-сърца представляват мощни неодимови магнити (сила на магнитно поле 2200 гауса) с декоративни подложки, които позволяват лесно и надеждно прикрепяне към дрехи и превръзки, в близост до човешкото тяло. Метал: мед  

Магнитите са едно от многото вълнуващи чудеса на природата. Ползите от тяхното действие са познати още от древността. Магнитотерапията има болкоуспокояващ и противовъзпалителен ефект. Продължително носене на магнит трайно подобрява кръвообръщението, преноса на кислород до всички клетки, тъкани и органи, а също така и дейността на ендокринната система и хормоналния баланс.

Няма коментари:

Публикуване на коментар